Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Ismered-e az Ír szódakenyér receptjét? |
Akit érdekel itt jelezze... és beteszem ide...
De aztán visszajelzéseket várok ám...
Gasztronómia (étel, ital) – Receptek
|
A kérdést írta: szidnifox ( 2011.02.24. 19:30 )
|
Válaszok száma: 28
|
|
Címkék: szódakenyér, receptjét, ismered, visszajelzéseket, beteszem, jelezze, érdekel, várok, aztán,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
cathy222 |
2011.02.27. 22:06 (#28) |
|
|
Na, a szódabikarbóna sem volt púpozott. Jól van, alakul! |
|
szidnifox |
2011.02.27. 21:49 (#27) |
|
|
Hát meg kell kopogtatni, mert csak akkor jó ha jól átsül.
De ha nehezen áll össze én 175 gr joghurttal dolgozom... az kicsit több.
és még tehetsz is bele... meg fontos a szódabikarbóna ... legyen púpozott...
|
|
cathy222 |
2011.02.27. 16:39 (#26) |
|
|
Valamit nem csináltam jól. Nekem túl tömör lett, és jobban is átsüthettem volna. Lehet bele több joghurtot is tenni, mint 3 dl-t? Valószínű, a sütőm sem áll a helyzet magaslatán, legközelebb hosszabban kell sütnöm. Hol lehet venni írót? |
|
szidnifox |
2011.02.27. 14:01 (#25) |
|
|
Egyébként én is gondolkodám felőle....
a Lidl-ben már láttam sokmagvas lisztet és rozsos lisztet is...
Csak elhatározás kérdése... |
|
szidnifox |
2011.02.27. 13:57 (#24) |
|
|
de izések és pofonok... |
|
cathy222 |
2011.02.27. 13:56 (#23) |
|
|
Köszönöm Pola az infót! Akkor én lassan hozzá is kezdek. Majd jövök újságolni! |
|
pola62 |
2011.02.27. 13:50 (#22) |
|
|
cathykám kedves! szidnifox helyett is mondom, az volt itthon nekem is és finom lett.Ma sütöttem megint és a gyógynövényboltban vásároltam magvakat, napraforgó, tökmag,szezámmag, beletettem.........isteni. |
|
sawer12 |
2011.02.27. 13:49 (#21) |
|
|
Elkészítettük, én maradik a hagyományos élesztős, vagy kovászos kenyérnél.... |
|
szidnifox |
2011.02.27. 13:49 (#20) |
|
|
Rozsosból még nem csináltam... de szerintem lehet...
Próba... szerencse... Meséld majd el milyen lett... |
|
cathy222 |
2011.02.27. 13:42 (#19) |
|
|
Kedves szidnifox!
Sima búzalisztem van itthon, akartam venni hozzá teljeskiőrlésű lisztet, de csak rozsban volt teljeskiörlésű. Attól még ugye jó lesz a szódáskenyér, ha fele ílye, fele olyan liszt lesz? |
|
|
|
|
kicsit több, helyzet magaslatán, volt itthon, hagyományos élesztős, szódabikarbóna, púpozott, alakul, kopogtatni, akartam szerencse szódabikarbóna, szerencse izések tehetsz, köszönöm rozsban rozsos, szerintem hosszabban, maradik akartam, teljeskiörlésű valószínű, kenyérnél sokmagvas, lehet köszönöm, elhatározás sütnöm,
|
|
|
|